Välj rätt inlägg

Välj rätt inlägg för att undvika fot-, knä, och ryggproblem. Hundratals unika skosulor på marknaden försvårar ofta valet av skoinlägg. Hos oss på Foot Point kan du snabbt och enkelt välja de hälsosulor och inlägg för just dina problem med smärta och värk.

Information

Att känna smärta och värk i fötter, knän, rygg, axlar eller i kroppens andra leder beror ofta på dålig belastning av fötterna, vilket kan det leda till felställningar i kroppen som i sin tur drabbar andra leder negativt i forma av smärta och värk. Oavsett var smärtan befinner sig i kroppen ska du börja med att visa omsorg till dina fötter. Med en skosula får du en bra utgångspunkt och bättre förutsättningar till att mår ännu bättre.

Alla våra hälsosulor har en masserande effekt som aktiverar den djupa fotmuskulaturen och stimulerar blodcirkulationen i benens vävnader. Börja med att välja ett par av våra noggrant testade hälsosulor för dina fötter.

Notering

Observera att smärtproblematik inte behövs för att använda våra hälsosulor och inlägg. Våra hälsosulor ger mjuk och behaglig massage som få en att känna högre välbefinnande. Hälsosulorna är baserade på traditionell kinesisk medicin, en kombination av zonterapi och akupunktur som få dig att må bra! De påverka inte enbart fötterna utan hela kroppen (fötter, knän, rygg, axlar och nacken).

Har du mer frågor vid val av ett par skoinlägg tveka inte att höra av dig till hos: Kontakta oss här >>