Bli återförsäljare!

Bli vår återförsäljare och få tillgång till unika och användbara hälsoprodukter. Ge dina kunder en exklusiv upplevelse genom att erbjuda produkter som är helt unika och inte tillgängliga hos andra. Som vår återförsäljare får du en konkurrensfördel genom tillgång till exklusiva hälsoprodukter som inte är tillgängliga för allmänheten.

I videon visas endast ett urval av de produkter som vi erbjuder återförsäljare.

Sara Welander

XINTAO TRADITIONAL CHINESE MEDICINE

Jag säljer hälsulor eftersom jag vill hjälpa mina kunder och patienter att må bra. Foot Points sulor är magiska för att kunna hjälpa sig själv till bättre hälsa och välmående! Det som är bra med just dessa produkter är att Du som kund kan ge dig själv egenvård, när det passar dig. Hälsosulorna är fantastiska för dig som har besvär med kalla fötter och kroppen eller andra cirkulatoriska besvär men även för dig som har ont i muskler och leder.

Jag själv använder dem för att förebygga trötthet och värk i fötter och kropp eftersom jag står upp nästan hela dagen. Som återförsäljare är det väldigt lätt att får sulorna sålda. Det är lättsålda produkter eftersom de är bra helt enkelt!

Både jag och mina kunder är väldigt nöjda med dem och det är alltid roligt att sälja något som jag själv kan stå för och använder dagligen. Ett par hälsosulor är en investering för Din hälsa och för dina fötter som har gått och som ska gå många mil till.

Hemsida: www.xintao.se

Instagram: @xintaotcm >>

Monica Kvist

SOLNÄS FINA FÖTTER

Jag jobbar i dag med fotvård / Spa-pedikyr och älskar fötter. Tidigare har jag arbetat inom butik, reception och administration. Många steg har det blivit och ofta på hårda underlag, därför blev jag direkt nyfiken när jag såg hälsosulorna hos Footpoint.

Hälsporre tex är något som både jag och många andra drabbats av och som är väldigt smärtsamt, att kunna ha en sula i skorna som förebygger, ökar blodcirkulationen och dessutom tar hand om annat var något jag ville testa direkt. Zonterapi har jag varit hjälpt av hela livet så kombinationen man tagit fram är perfekt. Sulorna är verkligen allt som utlovas, man får en härlig ”gå-på-moln-känsla” och så klart ville jag dela med mig av detta. Ofta ser kunderna skylten om hälsosulor och blir nyfikna, när de sitter i fotbad har jag tid att informera och svara på frågor och efter behandling får de testa, klämma och känna.

Jag har bla sålt sulor till kunder som går i arbetsskor hela dagen som blivit hjälpta med trötta ben o ömmande knä, en kund har diskbråck vilket man inte kan åtgärda men upplever att hon är mindre trött i sin rygg. De flesta börjar med Lucas-sulan och många köper sen även MedMera-sulan.

Mycket uppskattat och härligt för mig som återförsäljare att kunna erbjuda och många som blir positivt överraskade. Bra priser är ett extraplus och servicen från Footpoint är dessutom något utöver det vanliga. Jag kan varmt rekommendera både företaget och produkterna.

Hemsida: https://www.solnasfinafotter.se

Instagram: @solnas_fina_fotter >>

Lena Karlsson Brostedt

LENA FÖTTER MED MJUKA HÄNDER

Jo, jag har hittat en leverantör i Foot Point som levererar smarta, förbättrande produkter för fötterna i bra kvalitet till ett bra pris.

Jag är den som löser kundens bekymmer i stolen på min salong medan Foot Point ser till att kunden mår bra mellan behandlingarna.

Skavsårsplåster på rulle, tå-separerare som du klipper efter eget behov, olika sulor med stötdämpning och de som ger ett extra bra resultat då de påverkar våra zoner i fötterna som i sin tur påverkar vår kropp positivt.

Att Foot Point dessutom är måna om oss som återförsäljare är en extra bonus : )

Instagram: @lenafottermedmjukahander >>

Registrera dig och kom igång med din försäljning

Registrera dig, så återkommer vi till dig med produktkatalogen och prislistan inom en dag.

Observera, om du inte hittar mejlet efter en dag, vänligen kontrollera din skräppost.


    NÅGRA AV VÅRA

    ÅTERFÖRSÄLJARE

    Fotvårdsspecialister, hälsobutiker och hjälpmedelsbutiker säljer våra hälsoprodukter.