Vill ni bli en våra återförsäljare?

Foot Point söker just nu återförsäljare i hela Europa och framförallt Norden som brinner för hälsa och välmående. Som vår återförsäljare är ni i framkant gällande zonterapi i kombination med akupunktur, massage och fotvård. Foot Points hälsosulor är unikt framtagna av akupunktörer och experter inom just zonterapi efter en lång tids forskning i området.

Foot Point produkter

Erhåller ni en hälsobutik, skobutik, webbshopp eller är fotvårdare, massör, fotterapeut eller akupunktör är vår hälsosulor ett komplement och en bra uppföljning för er verksamhet.

Registrera er och kom igång med er försäljning

Registera er och vi återkommer till er med mer information och prislistan inom ett par dagar.

Lättsålt: Hälsosulor är användbar, prisvärd och är unikt. Gillar av alla som gillar fotmassage eller som har trötta och ömma fötter.

Hög vinst: Återförsäljare har bra marginal

Helt riskfritt: Sälj först, betala 30 dagar senare. Full returrätt

WechatIMG3246  WechatIMG360-kopia

  Sara Welander

  Ägare till kliniken XinTao i Gävle/Sverige

  23 års erfarenhet inom Traditionell kinesisk medicin, Qigong och psykoterapi.

  Vad återförsäljaren säger

  Jag säljer AMS-sulor eftersom jag vill hjälpa mina kunder och patienter att må bra. Dessa sulor är magiska för att kunna hjälpa sig själv till bättre hälsa och välmående!

  Det som är bra med just denna produkt är att Du som kund kan ge dig själv egenvård, när det passar dig.

  AMS-sulorna är fantastiska för dig som har besvär med kalla fötter och händer eller andra cirkulatoriska besvär men även för dig som har ont i muskler och leder.

  Jag själv använder dem för att förebygga trötthet och värk i fötter och kropp eftersom jag står upp nästan hela dagen.

  Som återförsäljare är det väldigt lätt att får sulorna sålda. Det är en mycket lättsåld produkt eftersom de är bra helt enkelt! Dessutom har Du som kund 30 dagars garanti.

  Både jag och mina kunder är väldigt nöjda med dem och det är alltid roligt att sälja något som jag själv kan stå för och använder dagligen. Ett par AMS Zonterapisulor är en investering för Din hälsa och för dina fötter som har gått och som ska gå många mil till.