Om Foot Point

Foot Point startade år 2011 i Hässleholm och sedan dess har vi, med hjälp av akupunktörer och experter utvecklat akupunktur och massagesulor i våra forskningslaboratorium i Kina/Hangzhou. Våra akupunktörer har mer än 30 års erfarenhet och har studerat reflexzoner redan från starten. Det sker dagligen testning av våra akupunktörer på sammankoppling av olika sulor och skor för att uppnå bästa anpassningsbarhet för individens fotutformning.

Vi tillverkar, säljer och marknadsför olika typer av Zonterapisulor, magnetsulor och massagesulor. Vi har tagit fram flera olika typer av Zonterapisulor. AMS Zonterapisulor är den mest uppskattade zonterapisula bland alla våra massagesulor. Den är beprövad och uppskattas i flera olika delar av världen. Denna sula har tagits fram efter en lång tids forskning och utveckling där dagens Zonterapisulor bakom den har utgjort grunden för den vidareutveckling som Foot Point har gjort. Denna unika teknik är en behandlingsmetod som är baserad på traditionell kinesisk medicin med kombination av akupunktur, zonterapi och magnetterapi.

AMS Zonterapisula är designad i Sverige och är mönsterskyddad. Första modellen såldes oerhört bra sedan förste januari 2011. Den 20 februari år 2019 lanserade vi den nya modellen av AMS350 PRO Zonterapisula. Vi ser fram emot att fler människor ska använda våra sulor med den nya tekniken och även få en djupare förståelse för traditionell kinesisk medicin.

Vi samarbetar idag med olika akupunkturkliniker och tillverkningsföretag i Kina, Japan och Korea. Tillsammans har vi tagit fram olika typer av Zonterapisulor, magnetsulor och massagesulor.