Om Foot Point

Foot Point är ett hälsoföretag som framställer och säljer unikt framtagna hälsosulor för skor. Vårt fokus ligger på smärtande och ömmande fötter. Alla våra sulor är konstruerade för att ge följsam massage under fötterna, samt för att ge komfort och behagligare steg. Foot Point startades i Hässleholm av Sikau Tran år 2010, som själv led av fotsmärtor på grund av lågt fotvalv. Tillsammans med experter inom området fötter, fotvård och zonterapi, akupunktur kombinerades kunskaper, erfarenheter och tekniker för att ta fram hälsosulor som ger så mycket mer än komfort och stötdämpning. Våra hälsosulor testas och utvärderas ständigt av experter och volontärer för att bli ännu bättre.

Vår vision

Vi på Foot Point är ytterst medvetna om att våra kunder lider av smärtande och ömmande fötter på olika sätt och av olika anledningar. Smärta i fötter leder ofta även till besvär i andra leder och delar av kroppen, som försvårar den dagliga aktiviteten. Med hjälp av våra experter med olika erfarenheter och kunskaper testas och utvecklas sulorna kontinuerligt för att ge våra kunder en ännu bättre vardag med mer obehindrad fysisk aktivitet.

Våra hälsosulor masserar och stimulerar fötternas djupa muskulatur och på så sätt ökar blodcirkulationen i benens vävnader, vilket i tur påskyndar läkningsprocesser. Vi har höga krav på kvalitet och funktion på alla våra hälsosulor. Grunden är att det ska vara ett par hälsosulor som ger behaglig massage och samtidigt öka förmågan till fysisk aktivitet, vilket ökar livskvaliteten.

Efter önskemål från kunder säljer vi även individanpassade inlägg, tillbehör, strumpor och massageredskaper för besvärande fötter. Detta betyder inte att vi ha tappat vårt fokus på hälsosulor. Vi breddar helt enkelt vårt sortiment efter kundernas önskemål så att de kan kombinera våra hälsosulor med extra inlägg/tillbehör/strumpor/massagereskaper för mer specifika problem.

Vår profil

Via vårt team med varierande kunskaper och erfarenhet inom fötter och hälsa i helhet har vi lyckats ta fram unika hälsosulor som fungerar. Vi har ett starkt gemensamt intresse och tydliga mål, med smärtande och ömmande fötter i fokus. Vi i teamet kompletterar varandra tack vare våra olika kunskaper och erfarenheter om fötter, fotvård, zonterapi och akupunktur. Vidare har vi ett nätverk av partners i Sverige och Asien inom traditionell kinesisk medicin som stöttar oss för att tillsammans bygga vår verksamhet.

Hos oss får ni produkter som fungerar, kunskap, kvalité och service.

Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss >>. Vi ser fram emot att berätta mer om oss och våra produkter samt att lära känner er.

Vi söker ständigt efter nya återförsäljare, är ni intresserade av att inleda ett samarbete som vår återförsäljare och ambassadör kan ni läsa mer och ansökan här >>

Svensk företag

Vi är ett svensk företag med lager och säte i Sverige. Vill ni komma i kontakt med oss kan ni göra det här >>