Referenser

Kunderna berättar om livet med hälsosulor

Under 11 års tid har vi sålt fler än 450.000 par hälsosulor till kunder i nio olika länder. Många nöjda användare vittnar om positiva upplevelser som ett resultat av att regelbundet använda våra hälsosulor. Här kan du ta del av några av de många solskenshistorier vi haft nöjet att ta del av.

Grand Master Ali Chehade

Tränare i Taekwondo och Kyokushin-karate, Hässleholm.

De senaste 45 åren har jag tränat 4-6 timmar varje dag, oftast barfota. Det är ingen hemlighet att jag börjar bli gammal men jag orkar fortfarande lika intensiv träning som förut tack vare AMS Zonterapisulor. När jag inte tränar har jag sulorna i skorna vilket ger mig så mycket mer energi under träningarna. Jag rekommenderar verkligen AMS Zonterapisulor för dem som står och går mycket på hårt golv, men även för dem som tränar kampsport!

Daniel Vaala – Entreprenör, Kina

Jag har tidigare haft problem med värk i knän på grund av överbelastning, såsom av att stå och gå mycket på hårt och ojämnt underlag. Första gången jag hörde talas om AMS Zonterapisulor ville jag genast prova dem av ren nyfikenhet. AMS sulor överträffade alla mina förväntning och idag känns mina fötter inte sådär stela och ömma som de kan göra när man tar av sig skorna efter en lång dag. Jag känner även att mina knän inte besvärar mig lika mycket som de brukade göra. Jag använder alltid AMS när jag vet att en lång och slitsam dag på jobbet väntar för fötterna och knän, som när jag ibland bemannar en monter under en företagsmässa från morgon till kväll.

Daniel säger: – Mina knän besvärar mig inte lika mycket som innan och jag känner mig piggare även efter en extra lång dag. Nuförtide rekommendera jag därför AMS till alla jag känner, helt utan tvekan. Även om sulan vid första anblick kändes lite dyr så har jag inte ångrat köpet det minsta. Det är ju trots allt mycket billigare än att köpa flera par specialanpassade skor (för varje säsong) som man ändå snart har slitit ut.

Lhena Revhult – Avslutat sitt yrkeskarriär på Högskolan Kristianstad

Jag har haft ont i höfter och knän vilket nu är helt borta efter användning av Magnetsula YinYang Zonterapisulor. Första intrycket av magnetsula Yinyang verkade mycket intressant (jag fick en rekommendation om sulan som ett alternativ till medicin) och ville jag genast testa produkten för jag litar på akupunkturens verkan då jag vet att det fungerar efter att vid två tillfällen behandlats med metoden. I början av användningen kände jag mig öm under fötterna och istället använde jag sulan endast 3-4 timmar per tillfälle. Efter ca en vecka försvann obehaget och nu använder jag sulan hela dagar utan problem. Min man hade problem med s.k. falsk ischias, ett problem som nu är helt borta och därför rekommenderar både jag och min man den här fantastiska sulan starkt.

Lhena säger: – Värken i höfter och knän har nu försvunnit vilket påverkar mitt liv oerhört. Hon avslutade med att säga: – Sulan påverkar hela kroppen till ett bättre, friskare och gladare liv.

Christer Svensson – VD, Karlshamn

Jag har en god hälsa och inga alls problem med min kropp men AMS Zonterspisulor intresserade mig väldigt mycket efter en rekommendation av en kollega. Produkten verkade vara väl genomtänkt och nyfiken som jag var ville jag veta mer och bestämde att testa den. AMS är mycket stimulerande och efter ett tags användning känner jag mig idag piggare och mitt välbefinnande har ökat och därför använder jag sulorna jämt.

Christer avslutade med att säga: – Jag kan starkt rekommendera AMS utifrån mina egna erfarenheter.

 

Carina Malmgren – Avdelningschef, Kristianstad

Jag har haft stora ryggproblem med ischias och efter en hel del användning av Bambu Zonterapisulor upphörde problemet och jag känner att blodcirkulationen har ökat i kroppen och detta har sedan lett till mindre stelhet i rygg och ben. Jag tycker det är spännande med Zonterapisulor och har fått en positiv upplevelse efter att ha använt sulan och därför kommer jag i fortsättningen att använda den.

Eduardo Olguin – Göteborg 

I 7 års tid har jag haft problem med vänster knä. Efter lumpen drogs jag med en belastningsskada i knäet som inte ville ge sig och läkarna ordinerade tabletter som jag kunde ta vid besvär. Problemet och smärtan kvarstod och då bestämde jag att testa på AMS Zonterapisulor även om de såg väldigt obekväma ut, speciellt det större knölarna. Första veckan var det väldigt obekvämt och jag kunde inte känna av någon effekt men efter någon vecka lade jag märke till att jag inte längre hade ont i mitt knä trots att ha jobbat långa pass ståendes. Jag testade mitt knä genom att göra knäböj och stå i jägarställning och nu när jag har använt sulorna i ett par månader känner jag inte den direkta smärtan i knäet som jag känt tidigare när jag har behövt linda mitt knä med bandage för att få extra stöd.

Eduardo avslutade med att säga: – Jag har rekommenderat sulorna till en arbetskompis med liknande skada i knäet som jag har.

 

Eva Eriksson – Löneradministratör och Wellness Coach

Jag har länge haft en långvarig huvudvärk och med daglig användning av LucasPro Zonterapisulor har min huvudvärk försvunnit nästan helt. Jag har alltid trott på akupunktur som baseras på traditionell kinesisk medicin och jag har tidigare provat någon liknande metod som LucasPro, därför visste jag att LucasPro var något för mig. Det är alltid skönt att använda LucasPro och jag har använt det dagligen sen den första dagen jag köpte sulorna. Efter bara några veckors användning släppte min huvudvärk nästan helt så nu vågar jag nästan inte släppa taget om sulorna!


Eva säger: – Jag rekommenderar LucasPro Zonterapisulor till alla för det fungerar verkligen.

Lina Rudolfsson – Hudterapeut, Kristianstad

I perioder har jag sömnproblem pga. stress och jag har även ont i övre ryggen pga. av dålig magmuskulatur och hållning. På jobbet utför jag dagligen många massager på kunderna vilket tär på min rygg. Jag är medveten om att kroppens alla organ kan påverkas genom akupunktur och är övertygad om det, därför ville jag vid första ögonblicket prova LucasPro Zonterapisulor för att de verkligen såg ut som att hjälpa problem som jag har. Jag har fortfarande något ont men det är ändå en skön känsla att använda sulorna. Förut använde jag sulorna ett par få timmar per dag. Idag använder jag sulorna varje dag på jobbet och det bli mer än 37 timmar per vecka.


Lina säger: – Det är en jätteskön känsla att få fotmassage bara av att gå och stå. Tack vare sulan kan jag gå tio timmar i sträck utan att få ont under fötterna.
Med aktiv användning av sulorna sover jag bättre och har mindre ont i ryggen men det är svårt att veta om det är just sulan som har hjälpt mig. Jag kan minst sagt intyga att fötterna verkligen känns friska och pigga nu.


Lina påpekar att sulorna är riktigt sköna och avsluta med att säga: – Eftersom alla kroppens organ kan påverkas utav akupunktur kan dessa sulor ha hjälpt många människor. Jag utför många fotvårdsbehandlingar i veckan och ser många som skulle behöva mer cirkulation och massage till sina fötter till de patienterna rekommenderar jag verkligen LucasPro Zonterapisulor för alla.

Susanne Andreasson – Legitimerad arbetsterapeut – Göteborg

Jag har bland annat haft stora sömnsvårigheter och varit mycket påverkad av stress. Användningen vid första tiden gjorde att jag fick mindre ont under hålfoten, förmodligen pga. att jag var så spänd där och att min sko var väldigt uppbyggd där. Senare när jag hittade ett par bättre skor blev det en rutin att använda sulorna när jag hade på mig skorna. Nu använder jag de varje dag och känner att jag inte blir lika trött i fötterna längre. Jag känner mig mjukare under fötterna samt under hålfoten. Min sömn har förbättrats och jag kommer in i djupsömn oftare. ReGu Zonterapisulor kan jag verkligen rekommendera till alla.

Danijel Lukic – Rådgivare på specialpedagogiska myndigheten, Kalmar

Har på senare år känt mig stel i ryggslut och höfter. Som aktiv fotbollsspelare och flitig besökare på gymmet har det gynnat mig i min utövning. Nu bara efter någon månads användning av ShuiMu Magnetsulorna känner jag mig piggare och mycket mer rörlig. Jag har verkligen testat allt från massage, foam roller, stretch, varma och kalla bad osv.


Måste erkänna att jag var skeptisk först men är så glad att jag testade dessa mangetsulorna. Jag kan rekommendera dem varmt och jag inser nu hur viktigt det är att man tar väl hand om sina fötter för man har så mycket känsliga och viktiga punkter där som påverkar resten av kroppen! Att en sådan lite förändring kan göra sådan skillnad är fantastiskt!

Camilla Lagerblad – 52 år, Falkenberg 

Fick en möjlighet att testa AMS zonterpisulorna och jag är väldigt nöjd efter att ha använt dem. På jobbet går jag ca 20 000 steg om dagen i skyddsskor så det har varit först och främst då jag använt dem. Jag upplevde redan första dagen att jag var mindre trött i både fötter eller höfter. Jag har inte heller känt av min hälsensinflammation som tidigare har besvärat mig mycket. Nu när jag använder sulorna känner jag mig mindre trött i kroppen och har mer ork till att göra annat när jag kommit hem.
Första dagen jag testade dem hade jag huvudvärk som avtog när jag använt sulorna ca 2 timmar. Så JA jag kommer rekommendera andra att prova era sulor, de har hjälpt mig mycket!

Rouger Johansson – 60 år, Varberg

Har haft värkar sen 30-års ålder på grund av mitt jobb som murare. Efter ett par veckors användning av LucasPro Zonterapisulor har jag mindre ont i hälarna, hålfoten och är lite mjukare i ryggen.

Andrej Dude – Safety Service Technician, 49 år, Göteborg

Jobbar dagligen på fartyg och går konstant på hårt underlag under arbetstid. Efter en lång dag på fartyget blir jag ofta trött i ben, rygg och knän men nu efter att jag har använt LucasPro zonterapisulor i ett par veckor känner jag mig inte alls lika utmattad som förut. Efter en lång dag på jobbet känner jag inte alls av värken i ryggen som jag tidigare kunde hindra mig för mycket även utanför arbetstid. Jag kan med gott samvete säga att sulorna är grymma!

Ulrika Wall – 53 år, Varberg

Har haft problem med ryggen i många år, vilket eskalerade när jag började mitt nya jobb då jag började gå, stå och jobba konstiga ställningar en stor del av dagen. Mycket av problemen har nu försvunnit efter när jag har börjat använda AMS Zonterapisulor. Framförallt sidan av ryggen från vänster höft och upp är i princip smärtfri. Jag skulle vilja säga att dessa zonterpisulor har hjälpt väldigt mycket då jag nu efter en hel dags arbete knappt känner av smärtan i min rygg.

Lena – Marie Voellmy – Jobbar med rehabilitering och arbetsmiljö, företagssköterska, 62 år, Malmö

Jag har svårt med skor då jag lider av MS. Jag har provat och köpt otaligt många skomodeller och sulor och när jag läste om LucasPro Zonterapisulor blev jag nyfiken. Jag bestämde mig att testa ett par och kände omedelbart hur mycket det stimulerade fotsulorna och till en början värkte det lite när jag använde dem med det försvann snabbt. Efter ett par veckors användning känns det som att jag har fått bättre känsel under mina fötter och att det pågår en ”aktivitet” ända upp i underbenet. Jag tyckte att sulorna kändes bra och beställde flera olika sulor från dem och testar även dem med gel i mina löparskor vilket hittills känns mycket bra. Jag har nu rekommenderat LucasPro zonterapisulor till en patient.

 

Annie Saari, 59 år, Norrköping

Tack för att jag fått prova dessa fantastiska AMS Zonterapisulor. Första 2 dagarna fick jag ont i vänster fotvalv men det försvann snabbt. Mitt vänstra underben var förut alltid svullet och nu 2 veckor senare är svullnaden helt borta och den är smal och fin igen men viktigast av allt ömmar det inte när jag går. Ländryggen och nacken känns mycket bättre och jag orkar gå längre sträckor. Jag kommer definitivt fortsätta att använda sulorna och skiftar dem mellan olika skor vid användning för att inte missa mina läkande gångtimmar, alternativt köpa fler par.

Sabrine Leaf Dahlqvist, 54 år, Falkenberg

Jag står och går mycket i mitt arbete (ibland 11 timmar långa pass) och efter sådana dagar men även kortare är jag väldigt trött i ryggen och känner stelhet, smärta och har svårt att byta om efter arbetspasset.
Jag tycker mig bara efter dessa få veckor med LucasPro zonterapisulor märka av viss skillnad. Är absolut inte lika trött och ”slut i ryggen” efter ett arbetspass. Tror att det blir kommer bli ännu bättre med tiden.

 

Susanna Sanna Ekholm, 54 år, Kungsör

Har problem med fötterna & nacken. Inga större förändringar men däremot kunde jag springa och löpa igen när jag använde ActiveTai zonterapisulorna vilket gjorde mig väldigt glad! Jag skulle gärna vilja bli er återförsäljare.

Lo Cai Mui

Lo Cai Mui, 72 år, Hässleholm

Jag är innerligt tacksam för ortopedisk massagesulor som jag har använt från Foot Point. Succesivt minskade min värk. Jag har nu kunnat ta två långa promenader varje dag, en på morgonen och en på kvällen.

Linnea

Linnea Melander, student, Stockholm

Jag har sen långt tillbaka lidit av endometrios, vilket gör att allt för intensiv träning kan vara för påfrestande för kroppen. Därför håller jag mig till att promenera dagligen. Jag har även problem med värk i leder och får ofta ont i ryggen vid promenader. Jag bestämde mig för att testa dessa Bambu Zonterapisulor efter att ha läst att de kunde hjälpa mot ryggvärk. När jag började använda sulorna kändes det till en början lite annorlunda och märkligt, men spännande. Därefter gick det snabbt att vänja sig och det blev bekvämare för varje dag. Nu använder jag sulorna dagligen, varje gång jag går ut på promenad. Jag upplever att jag inte har lika ont i lederna längre och ryggsmärtan har även blivit bättre. Jag har en förhoppning om att det kommer bli ännu bättre allt eftersom.

Jag rekommenderar sulorna till personer som har ont i kroppen, problem med sina leder, muskler, har dålig rygg eller bara vill ha en behagligare promenad.