Retur och Reklamation

Ångerrätt och garanti

Du ha full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 30 dagar efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd med din vara. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka produkten till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp inom 5 arbetsdagar (beroende på bank och land). Observera att fraktkostnaden som vi lade ut för att skicka produkten till dig ej återbetalas. Som kund betalar du själv eventuell returkostnad och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligt oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt, denna risk innefattar bland annat om produkten skadas eller kommer bort under frakten. Företag har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.

Garantin på AMS zonterapisulor gäller under 1 år från leveransdagen mot uppvisande av kvitto från oss. Skulle sulan under garantitiden gå sönder på grund av tillverknings- eller materialfel byter vi ut den.

 

Innan du returnera produkten vad snäll och höra av dig först till oss. Du kan mejla oss på: info@footpoint.se

Retur adress: Foot Point, Vingtorsvägen 17, 281 42 Hässleholm, Sverige

För att returnera produkten vad snäll och fyll i formuläret och skicka med den till oss. Laddar ner formuläret här

Outlösta Paket/Försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom 14 dagar återsänds till footpoint.se.

Om detta sker debiteras kunden på en avgift på 200 kr för kostnader hänförliga till footpoint.se:s administration, frakt, returfrakt och hantering. Skulle kunden därefter vilja få sin order fraktad till sig igen tillkommer en kostnad på 29 kr.