Bäst i test magnetsula

Svensktillverkade magnetsula med trippelteknik

Ett par magnetsula med utbytbara magneter som vi har döpt dem till zonterapisula på grund av dess funktioner och teknik.

Foot Points nyutvecklade AMS350 Pro zonterapisula med trippelteknik formas efter individens fot för att ge rätt massage, stimulans och behandling för varje unik fot vilket påskyndar läkningsprocessen.

Mjuka akupunkturpunkter med taggar masserar och stimulerar individens viktiga zoner under foten. I kombination med högt magnetfält stimulerar och aktiverar punkterna effektivt fotsulans stela muskler, inaktiva senor och bindväv. Varje steg du tar ger dig en mjuk massage men tack vare Foot Points trippelteknik påverkas även inre processer i kroppen, från immunsystemet till nerv- och hormonsystemet. Det ökar blodgenomströmning, rensar bort slaggprodukter och minskar nervspänningarna i kroppen.

Bäst i test magnetsula sedan 2011

AMS350 Pro Zonterpisula har blivit beprövad och testad av experter. Dem har utsetts till dem bästa magnetsula på marknaden sedan 2011. AMS350 Pro Zonterpisula är lösningen till smärtor och värk i inte bara fötter som många tror, utan hela kroppen med hjälp av sulans inbyggda magneter och utformning som effektivt stimulerar reflexpunkterna under fötterna. Att våra AMS zonterapisulor fungerar på 98% av alla som testar dem är ingen slump utan är tack vare sulornas trippelteknik som är en kombination av akupunktur, zonterapi och magnetterapi.

Sulornas inbyggda taggar på framdelen motsvarar akupunkturnålar som genom impulser i nerver ökar produktionen av vissa ämnen i kroppen. På övriga delar av sulan finns varierande ihåliga punkter som är anpassade för att stimulera fötternas specifika reflexzoner som representerar olika muskler, organ och körtlar. Bland sulornas punkter finns magneter som ökar flödet av röda blodkroppar runt om i kroppen vilket i sin tur påskyndar läkningsprocesser.

Patenterad och är mönsterskyddad av Foot Point

Konstruktion och vidareutveckling

AMS350 Pro Zonterapisula är en inläggssula som kombinerar akupunktur med zonterapi och magnetterapi

AMS Zonterapisulor har magneter som är baserade på ny forskning och vidareutveckling av den teknik som sedan tidigare använts för zonterapisulor, zonterapitofflor och magnetsulor. Syftet med utvecklingen är att utveckla ett par AMS som ger rätt behandling för individen. Mer än 250 stycken elastiska akupunkturpunkter och cirka 100 stycken taggar finns på sulan och formas efter individens fotutformning vid användning för att stimulera fotens olika reflexzoner så effektivt som möjligt. Ett distinkt tryck ökar energiflödet och kroppens egna självläkningsprocess sätts igång. Behandlingsmetoden är utformad efter traditionell kinesisk medicin för att förebygga ohälsa och frigöra energi på ett effektivt sätt. Det finns 6 stycken noggrant utplacerade magneter för viktiga zoner för effektivare stimulans samt för att påverka kroppens elektriska fält. Magneterna får även cellerna att arbeta i större kapacitet och därmed öka blodcirkulationen och värma upp muskulaturen. Zonterapi och magnetterapi hjälper läkning och smärtlindring.

Vidareutveckling av AMS Zonterapisula är grundad på individens fotutformning, känslighet, kroppsvikt, belastning, balans och besvär. Våra sulor är personliga för individen. Med en personlig sula får energikanaler där livsenergi (Qi) flödas få bildas och återställas. AMS är beprövad och testad av specialister och den nya utvecklingen av sulan innebär att individen kan få upp till 8 timmars behandling och massage varje dag.
Rätt behandling ger bättre hälsa!

Registerings bevis

AMS står för “Akupunktur Massagesula” (kinesiska: 按摩鞋垫) Utvecklingen av AMS har genomförts i vårt forskningslaboratorium i Kina med hjälp av flera akupunktörer och experter. AMS är den enda zonterapisulan på svensk marknad som är certifierad och mönsterskyddad. Vår noggrant framställda zonterapisula skapades utifrån uppfinnaren Sikaus egna fotbesvär och har därefter vidareutvecklats till en ännu bättre sula.

De tre trippelteknikerna

Akupunktur:

Akupunktur är en behandling som framförallt används vid smärta i muskler och leder. Vid en akupunkturbehandling stick ett antal tunna och sterila nålar in i en kroppsdels så kallade akupunkturpunkter som stimulerar vävnaden genom att skicka impulser via nerver till hjärnan som svarar genom att öka produktionen av ett visst ämne i kroppen. Akupunktur har visat sig att lindra smärta effektivt.

Zonterapi:

På bland annat händer och fötter finns så kallade reflexzoner som är punkter som representerar olika muskler, organ och körtlar i kroppen. Vid stimulans av reflexzonerna kommunicerar reflexzonerna mer motsvarande del i kroppen och blodgenomströmningen till det representerade organet eller muskeln ökar. Denna metod behandlar många olika besvär och symptom, såsom värk i muskler och skelett, sömnlöshet, stress och förhöjt blodtryck.

Magnetterapi:

Magnetterapi har länge använts som ett alternativ till medicin då det har visat sig motverka olika besvär som i rygg, knän samt migrän, tillfällig huvudvärk och sömnproblem. Magneterna fungerar genom att öka flödet av röda blodceller då varje blodcell har en laddad järnatom. På så sätt ökar blodcirkulationen i kroppen när de röda blodcellerna utsätts för ett magnetfält som får de att byta riktning och detta gynnas transporten av syre och näring i kroppen.

Magneter i AMS Zonterapisulor

Det är länge känt att magneter används för att motverka olika besvär i rygg, knän men även mot migrän, tillfällig huvudvärk och sömnproblem.I den nya modellen av AMS Zonterapisula finns numera 6 stycken utbytbara magneter i varierande storlekar med olika fältstyrkor som är anpassade efter fotens reflexzoner. De utbytbara magneterna är specifikt utplacerade på sulan för att stimulera de reflexzoner där det är vanligast att ha problem. Magneter med fältstyrka över 200 gauss har visat sig öka blodcirkulationen i kroppen och därmed välbefinnandet. Magneter på AMS Zonterapisulor är i olika storlekar och alla magneter har fältstyrkor på över 1000 gauss.

Magneterna i AMS zonterapisulor är till för att öka blodcirkulationen och därigenom syre- och näringsdistributionen men även för att minska och få bort mjölksyror och värk i muskler. Med våra specifikt utplacerade magneter kombinerat med elastiska akupunkturpunkter stimuleras reflexzoner effektivare och samtidigt påverkas kroppens elektriska fält och få cellerna arbeta i större kapacitet.

1. En magnet i hälens mittpunkt. Zon för Ischiasnerven. Ischiasnerven är kroppens största och längsta nerv. Alla nervsignaler till och från nedre delen av kroppen går via denna nerv. Syftet med magneten på zonen för ischiasnerven är att stimulera och få igång cirkulationen. En aktiv blodgenomströmning sker och balansen i kroppen återställs. Denna stimulering på ischiasnerven är mycket bra för den som inte träna så mycket eller sitter stilla mycket.

3. Tre magneter i fotvalvet. Zoner för ländkotor, bröstkotor, urinledare, bukspottkörtel, magsäck, tarmar, urinblåsa och ryggraden. Belastningssmärta kan förekomma på foten oavsett om man har höga eller nedsjunkna fotvalv och detta kan i sin tur leda till smärta i olika delar av kroppen. Ett förekommande problem vid lägre fotvalv är att ankelleden vinklas inåt vilket i sin tur ger en kraftigare belastning på insidan av knäet. Syftet med de upphöjda elastiska akupunkturpunkterna och magneter på AMS Zonterapisula är att stödja fotvalven så att en bättre fördelning av kroppsvikten ges och för att ge en effektiv stimulering för återställning av balansen i kroppen.

2. En magnet i hälens ytterkant. Zon för knä och lår. Smärta i benen kan orsakas av olika typer av skador som till exempel muskelbristning, inflammerade senor och stressfrakturer. Oavsett orsak till smärtan kan det leda till obalans i kroppen. Syftet med denna magnet är att få igång cirkulationen och därmed värma upp muskulaturen som i sin tur förhindrar och lindrar smärtor.

4. En magnet i solarplexus. Zon för njurar och lever. Magneten är placerad vid zonen för solarplexus för att stimulera och lyfta upp delen av foten och därmed ger stöd man går långa sträckor. Syftet med denna magnet är att stimulera och aktivera solarplexuszonen som lindrar och förhindrar problem i njurar och lever.

Zonterapins reflexzoner

Att stimulera specifika zoner under fotsulan återställer balansen i de olika delarna i kroppen. Nedan visas respektive muskel, organ eller körtel som stimuleras när en specifik del av foten masseras. Med den nya tekniken och akupunkturprincipen för AMS Zonterapisula som stimulerar dessa zoner hjälper sulorna dig att bli smärtfri.

Egenskaper med AMS Zonterapisula

Fotmassage

Återställer balansen i kroppen

Förebygger ohälsa

Förbättrar sömnkvalitén

Stärker immunförsvaret

Ökar blodcirkulationen

Förhindrar och lindrar smärtor

Reflexkarta

1. En klippbar inläggssula med förmarkerade storlekar.

2. Ihåliga akupunkturpunkter som ger mjukhet och effektivare stimulans.

3. Sulans undersida är utrustad med små taggar som håller sulan på plats vid användning samt motverkar att sulan flyttar sig när man tar av och på skorna.

4. Ventilationshål för god andningsförmåga.

Funktioner AMS zonterpisula

5. Mer än 250 elastiska akupunkturpunkter och cirka 100 stycken taggar över hela sulan i varierande storlekar som har designats utifrån reflexzoner och ger möjligheten att stimulera kroppens alla zoner för att uppnå bästa resultat.

6. Upphöjda elastiska akupunkturpunkter i varierande storlekar med olika mjukheter, grunden är att forma sulan efter individens fot efter ett tags användning för att ge rätt stimulering och massage.

7. Sex stycken utbytbara magneter i varierande storlekar.Syftet med magneter är att stimulera zoner och påverka kroppens elektriska fält och få cellerna att arbeta i större kapacitet.

Testa AMS Zonterapisulor i lugn och ro hemma. Du har full köptrygghet, ångerrätt och är du inte nöjd får du tillbaka pengarna för allt du köpt från oss.

20 % rabatt

295 kr / 1 par
 • ANTAL: 1 par
 • ORDINARIE PRIS: 369 kr
 • FRI FRAKT
 • NÖJD-KUND-GARANTI
 • 30 DAGAR ÖPPETKÖP

32% rabatt

499 kr / 2 par
 • ANTAL: 2 par
 • ORDINARIE PRIS: 738 kr
 • FRI FRAKT
 • NÖJD-KUND-GARANTI
 • 30 DAGAR ÖPPETKÖP

43% rabatt

649 kr / 3 par
 • BÄSTSÄLJARE
 • ANTAL: 3 par
 • ORDINARIE PRIS: 1107 kr
 • FRI FRAKT
 • NÖJD-KUND-GARANTI
 • 30 DAGAR ÖPPETKÖP