Förtroende återförsäljare runt om i Sverige

Fotvårdsspecialister, hälsobutiker och hjälpmedelsbutiker säljer våra hälsoprodukter

På Foot Point tror vi att friska fötter är grunden för en frisk kropp. Därför erbjuder vi ett brett utbud av unika hälsoprodukter som är utformade för att främja fotvård och välbefinnande. Våra produkter är lätta att sälja och tilltalar ett brett spektrum av kunder. Från idrottare till seniorer, vi har något för alla. Och eftersom vi endast arbetar med högkvalitativa produkter kan du vara säker på att du erbjuder dina kunder den bästa möjliga lösningen för deras behov av fotvård. Om du letar efter unika och lättsålda hälsoprodukter kan du ansöka att bli vår återförsäljare idag.
Massage
Life butiker

Återförsäljare berättar

Mycket uppskattat och härligt för mig som återförsäljare att kunna erbjuda hälsosulor som många blir positivt överraskade av. Bra priser är ett extraplus och servicen från Foot Point är dessutom något utöver det vanliga. Jag kan varmt rekommendera både företaget och produkterna.

Monica Kvist

Solnäs fina fötter

Lena fötter och mjuka händer

Ett urval av våra återförsäljare

Foot Points produkter utvecklas och säljs i samarbete med certifierade akupunktörer, zonterapeuter, fotvårdsspecialister, massörer och hjälpmedelsbutiker.
Lösningen till smärtande och värkande fötter

Känn skillnaden direkt efter en minuts användning med våra hälsosulor

Hälsosulor med kuddar, punkter, taggar och magneter ger fotmassage och zonterapi under fötter. Det förebygger och mjukar upp spända muskler. Tryck och stick på undersidan av foten ger en bekväm känsla av massage, aktiverar de djupa musklerna, sätter i gång kroppens elektriska fält och stimulerar blodcirkulationen i benens vävnader.

Fotmassage

Träna och stärka fotmuskler

Fotmassage

Ge fotmassage

Avlasta smärtpunkter

Avlasta smärtpunkter

Öka blodcirkulationen

Öka blodcirkulationen

#FOOTPOINT_SWE

Vi är alltid glada att få höra att våra kunder fått hjälp av våra hälsoprodukter. Dela dina foton med #friskafotter och tagga @footpoint_swe för att synas här. Glöm ej att följa oss på Instagram!