Samarbeta med oss!

Foot Point

Foot Point är nordens största e-butik för zonterapisulor, magnetsulor och skoinlägg. Våra sulor är särskilt framtagna för personer som har problem med smärta och värk i fötter, nacke, knän, rygg, leder och muskler. Sulorna är gjorda för att aktivera, massera och stimulera fotsulans reflexzoner. Vid användning öka blodcirkulationen i hela kroppen från tå till topp men även fotsulans bindväv, fascia och muskler aktiveras. Sulorna hjälper till att stärka och bygga upp bindväv och muskulatur i fötterna och som i sin tur återaktiverar smärtande fötter och återhämtar balansen i kroppen.

 

Vem är du?

Du är en person som har ett stort intresse för hälsa och välmående. Genom ditt nätverk når du ut till många personer som brinner för samma sak som du gör. Dina sociala medier och kanaler är väl genomtänkta och något du brinner för. Vi ser även att du har lojala följare på ditt Instagramkonto, blogg eller Youtube-kanal etc. Men framförallt är det viktigt att du gilla våra produkter och vill samarbeta med oss!

Är du intresserad av att få våra produkter hemskickade till dig helt utan kostnad för att testa ut dem för ett samarbete, hör av dig! Ett samarbete med oss innebär en bra och ömsesidig relation på bådas villkor. Har du några frågor, var inte rädd att höra av dig till oss så svarar vi så fort vi kan! Spana även in vår hemsida www.footpoint.se för att se vilka produkter vi har att erbjuda och vilka som skulle passa dig och dina följare.

 

Hör av dig till oss!

Vi är alltid öppna för ett nytt samarbete. Är du intresserad av ett samarbete, tveka inte att skriva ett mejl till oss med mer information om dig själv, dina sociala kanaler och vad du förväntar dig av samarbetet. Vi ser fram emot att du hör från dig! 

Skriv till [email protected]

 

Vänliga Hälsningar

Vi på FootPoint