PROBLEM MED SMÄRTA OCH VÄRK 

 i nacke, fötter, knän, rygg, leder eller muskler?

 

Lösningen finns!

Foot Points AMS Zonterapisula formar sig efter din fot och ge dig mjuk massage, öka blodcirkulationen, förbättra din sömn, motverka ohälsa och smärtlindring.

“Modell 2: AMS350 PRO”

 

Nyutveckling med trippelteknik!

Känn Massagesulor (1) elastiska akupunkturpunkter med (2) små taggar och (3) magneter i olika storlekar som sätter i gång kroppens elektriska fält, aktiverar de djupa musklerna och stimulerar blodcirkulationen i benens vävnader. 

AMS Zonterapisulor

Ser videon för mer information

Några av våra tusentals nöjda kunders kommentarer

Ryggproblem med ischias

Jag har haft ryggproblem med ischias och efter ett tids användning av AMS Zonterapisulor minskade problemet och nu känner jag ökad blodcirkulation i kroppen som därmed lett till mindre stelhet i rygg och ben.

Carina Malmgren – Avdelningschef

Problem med hälsporren och smärta i hålfoten

Har haft värkar sen 30-års ålder på grund av mitt jobb som murare. Efter ett par veckors användning av AMS Zonterapisulor har jag mindre ont i hälarna, hålfoten och är lite mjukare i ryggen.

Rouger Johansson. Varberg

Annie Saari

Svullna ben, smärta i ländryggen och nacken

Mitt vänstra underben var förut alltid svullet och nu 2 veckor senare är svullnaden helt borta och den är smal och fin igen men viktigast av allt ömmar det inte när jag går. Ländryggen och nacken känns mycket bättre och jag orkar gå längre sträckor.

Annie Saari. Norrköping

Ont i höfter och knän

Jag har haft ont i höfter och knän vilket nu är helt borta. Min man hade problem med s.k. falsk ischias, ett problem som nu är helt borta.

Lena Rudolfsson. Pensionär

 

Testa AMS Zonterapisulor i lugn och ro hemma. Du har full köptrygghet, ångerrätt och är du inte nöjd får du tillbaka pengarna för allt du köpt från oss.